Balans matt krom Större

Balans Matt Krom

24-356

Ny

3 195 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Den här aluminiumgrå Philips-pendeln är ett perfekt uttryck för god stil med sin vackra form, elegans och moderna attityd. Den hänger i en enda tråd och sprider ett varmvitt ljus som passar perfekt för trevliga sammankomster.

Den stora fördelen med lysrörslampor är deras energieffektivitet; energiförbrukningen är bara en femtedel jämfört med en standardlampa. Det betyder att du genom att använda Philips lysrörslampor istället för vanliga standardlampor kan minska kostnaden för belysning på din elräkning med runt 80 %!

Philips-lampa med extra lång livslängd på upp till 12 000 timmar medföljer. Robust och tillförlitlig. Gjord för att hålla. Alla produkter i Philips belysningskollektion är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter, så att du kan få en gedigen armatur som håller i många år.

Den här armaturen har Philips senaste teknologi för lågenergilampor för att ge ett naturligt varmvitt ljusflöde. Ett mjukt varmvitt ljus lyser upp rummet och gör det möjligt att kombinera funktion med miljömedvetenhet. Indirekt ljus är perfekt för allmänbelysning.

Den här Philips-lampan har en ren och modern look som skiljer sig från de traditionella lågenergiprodukternas klumpiga och föga tilldragande design. Alla lampor i kollektionen är nätta, eleganta och varsamt designade för att utgöra den perfekta kombinationen av form och funktion. Aluminium är ett populärt, mjukt, tåligt och lätt material med en mjukt silvrig färgton.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)49 cm
Höjd (cm)116 cm
Djup (cm)49 cm
Effekt (Watt)40 W
Ljusflöde (Lumen)3300 lm
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA+ till E
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
ProduktfärgMatt krom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer (Lågenergi)
Materialmetall, glas
DimbarNej
Sockel2GX13
Färgtemperaturvarmvit
Livslängd12000 h

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.