Taklampa 5 Armar - Vit Större

Lelle Taklampa 5L Vit

24-305

Ny

1 399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Lelle är en läcker taklampa i modern design med fem lamphuvud som hänger fritt från varsin arm. Detta gör att Lelle avger ett nytt härligt intryck beroende på från vilken vinkel du tittar på den.

Denna taklampa passar lika bra över middagsbordet som över soffbordet. Du hänger den direkt på takkrok och justerar enkelt sladden tills lampan hänger på önskad höjd. Lelle är gjord i mattvit metall med detaljer i trä och silver. 

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du fem stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)54 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)5 x Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Lighting by Havsö

Lighting by Havsö är ett varumärke som är del av Bergsala SDA koncernen. I vårt sortiment från Lighting by Havsö hittar du prisvärda och moderna bordslampor och taklampor som inte bara lyser upp ditt hem, utan även blir en stilren inredningsdetalj som passar i varje hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.