Kampanj! Sao Paolo Taklampa Amber Större

Sao Paolo Taklampa Amber

24-196

Ny

Rabatten slutar om:

749 kr

inkl moms

999 kr

-25%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Sao Paolo från Aneta, är en modern och stilren taklampa. Taklampan gör sig lika bra enkel över soffbordet i vardagsrummet eller varför inte i par ovanför en köksö eller ett större matsalsbord - riktigt läckert!

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)20 cm
Höjd (cm)20 cm
Djup (cm)20 cm
AnslutningSladd och lampkontakt
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgAmber
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.