Brissac Takkrona

rating Inga omdömen
24-104

4 945 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Underbara Brissac, från Aneta Belysning, är en ståtlig och vacker takkrona i svartlackerade armar, kedja och ljushållare, kombinerat med en svarvad stomme i trä och små fina pärlor. 

Placera över ditt matsalsbord eller över soffbordet i vardagsrummet och få en vacker, prisvärd takkrona som blir en riktig blickfångare i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna takkrona behöver du åtta stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
77 cm
Sladdlängd (m)
1,7 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Brun
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Trä
Sockel
E14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden.