Kampanj! Brissac Takkrona Större

Brissac Takkrona

24-104

Ny

Rabatten slutar om:

3 956 kr

inkl moms

4 945 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Underbara Brissac, från Aneta Belysning, är en ståtlig och vacker takkrona i svartlackerade armar, kedja och ljushållare, kombinerat med en svarvad stomme i trä och små fina pärlor. 

Placera över ditt matsalsbord eller över soffbordet i vardagsrummet och få en vacker, prisvärd takkrona som blir en riktig blickfångare i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna takkrona behöver du åtta stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)77 cm
Sladdlängd (m)1,7 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgBrun
FärgkategoriBrun
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Trä
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.