Kampanj! Borka Taklampa Större

Borka Taklampa

24-103

Ny

Rabatten slutar om:

2 716 kr

inkl moms

3 395 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Snygga Borka taklampa från, Aneta Belysning, är en läcker taklampa med unik design och synliga ljuskällor. Med stomme i både trä och metall får den en riktigt industriell känsla. Låt Borka hänga över ditt matsalsbord eller över soffbordet i vardagsrummet och få en taklampa som blir en garanterad snackis! 

Ljuskällor säljes separat. Till denna taklampa behöver du 3 stycken. Komplettera med några dekorativa ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)52 cm
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgBrun
FärgkategoriBrun
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä/Metall
Sockel3 x E14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.