Kampanj! Gemini Taklampa Större

Gemini Taklampa

24-063

Ny

Rabatten slutar om:

1 836 kr

inkl moms

2 295 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina Gemini taklampa, från Aneta Belysning, är en riktig blickfångare i spännande design! Gjord i metall som är täckt i bladguld, med inbyggd ljuskälla i LED sprider den ett behagligt ljus och blir garanterat en häftig inredningsdetalj i ditt hem.

Gemini taklampa hänger du enkelt på takkrok. Den inbyggda ljuskällan är på 23W och lyser i ett behagligt varmvitt (3000K) ljus. Ljuskällan har en ljusstyrka på hela 1600 lumen, denna kan du enkelt justera efter eget önskemål då den är dimbar. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)92 cm
Höjd (cm)3,5 cm
Djup (cm)12 cm
Effekt (Watt)23W
Ljusflöde (Lumen)1600 lm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
EnergiklassA
Garanti2 år
ProduktfärgGuld
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall/Plast
DimbarJa
Färgtemperatur3000K

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.