Saint 60 Taklampa Krom

rating Inga omdömen
24-028

4 235 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Eleganta taklampan Saint 60 är designad av Patrick Hall för välkända varumärket Globen Lighting. Resultatet blir en riktigt läcker taklampa med stomme i blank, kromfärgad metall kombinerat med två opalvita glasglober. Den övre globen är större med sin diameter på 28 cm mot den undre som har en diameter på 15 cm. En modern, stilren taklampa som avger ett intryck av viktlöshet och vackra, runda former. 

De två opala glasen släpper genom ett mjukt och behagligt ljusflöde och Saint 60 taklampa gör sig lika bra över soffbordet som över matbordet. Du hänger den direkt på takkrok och den tre meter långa sladden justeras enkelt efter eget önskemål. 

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
60 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
2 x Max 28W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
G9

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem.