Copernicus Taklampa Antikmässing

rating Inga omdömen
24-025

6 495 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Spektakulära taklampan Copernicus, från välkända Globen Lighting, är en maffig och elegant taklampa. Med sin diameter på hela 72 cm blir den en riktig blickfångare i ditt hem! Designen är inspirerad av astronomin och denna taklampa har 12 armar med glaskupor i vitt opalglas, varvat med armar som avslutas med en metallkula. Kombinationen av de vita glasen och den mässingsfärgade metallen gör Copernicus taklampa till en riktig fullträff! 

Placera denna taklampa över matsalsbordet eller låt den lysa upp en stor, öppen yta med högt i tak och få en elegant och lyxig taklampa som gör sig lika bra i det moderna hemmet som i en sekelskiftslägenhet. Du hänger den enkelt direkt på takkrok och den tre meter långa kabeln justeras enkelt efter eget önskemål. Denna taklampa har även en stålvajer för extra stabilitet och säkerhet.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du 12 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
72 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
12 x Max 28W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Antik Mässing
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
G9

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem.