Ny Sigrid Taklampa Grön Större

Sigrid Taklampa Grön

23-929

Ny

465 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Underbara Sigrid, från Aneta Belysning, är en läcker taklampa i grönfärgat glas med bubblor som skapar en härlig struktur. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter20 cm
Höjd19,5 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd1,7 m
ProduktfärgGrön
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Grön

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.