Kampanj! Quattro Taklampa 4L Svart Större

Quattro Taklampa 4L Svart

23-913

Ny

Rabatten slutar om:

896 kr

inkl moms

1 195 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina taklampan Quattro, från välkända Markslöjd, är en stilren taklampa med stomme i svart metall och fyra opalvita glaskupor. 

Med sin bredd på 66 cm gör Quattro sig lika bra över matbordet som över soffbordet. Varje glasglob har en diameter på 12 cm. Denna taklampa är inte anpassad för takkrok utan monteras genom att skruvas upp direkt i taket med medföljande u-bygel och ansluts med fast installation. Quattro har två sladdar som är 1,5 meter långa och dessa justerar du enkelt efter eget önskemål och behov. 

Fyra ljuskällor i Halogen á 28W medföljer. Önskar du hellre använda dig av LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)66 cm
Höjd (cm)17 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)4 x Max 28W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall/Glas
SockelG9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.