Kampanj! Ny Split taklampa, vit Skyltex Större

Split taklampa, vit Skyltex

23-562*

Ny

1 748 kr

inkl moms

3 495 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Split taklampa från Aneta Belysning är en riktigt snygg och unik taklampa som passar lika bra över middagsbordet som över soffbordet. Gjord helt i mattvit metall har den en riktigt häftig och lekfull design som man aldrig tröttnar på!

Taklampan släpper genom ett härligt ljussken och levereras med en 110 cm lång transparent sladd med stålvajer och vit takkopp. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter42,5 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)12xMax 10W
Sladdlängd110 cm
ProduktfärgVit
SockelG4
Spänning (Volt)230V/12V (Inbyggd transformator)
StrömbrytareIngen strömbrytare
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Vit

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.