Ny Sense Taklampa Större

Sense Taklampa

23-538

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Sense, från Aneta Belysning, är en taklampa i tidlös design med sin vita skärm och detaljer i både mässing och trä. Passar utmärkt att placera över matbordet eller varför inte två på rad över köksön.  

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter34 cm
Höjd23 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Trä
SockelE27
Spänning (Volt)230V
Färg på sladdVit
Färgkategori (Sök)Vit

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.