Sirius Taklampa 40cm Större

Sirius Taklampa 40cm

23-522

Ny

2 195 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Sirius, från Aneta Belysning, är en taklampa i vitt räfflat glas, med stomme i borstad mässing. Denna taklampa gör sig underbart i alla hem och skapar en fin ljusspridning. Placera över matsalsbordet eller varför inte över soffbordet och få en stilren och klassisk inredningsdetalj. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)40 cm
Höjd (cm)55 cm
Sladdlängd (m)1 m
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE27

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.