Wrap Taklampa 37cm Större

Wrap Taklampa 37cm

23-519

Ny

2 849 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Wrap är en modern takpendel, som är designad av Joakim Fihn för Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid. 

Wrap är gjord i vit metall med en härlig industriell design. Dess unika detaljer och materialval, som gjutna beslag i svart och stansade detaljer visar det gedigna hantverk och kärlek som ingått både i design- och tillverkningsprocessen. 

Med sin diameter på 33 cm gör Wrap taklampa sig lika vacker singel över ett sidobord alternativt i grupp över ett mat- eller soffbord. Du hänger den direkt på takkrok och den 2 meter långa sladden justeras enkelt efter eget önskemål. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)33 cm
Höjd (cm)37 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdMörkgrå
Effekt (Watt)Max 40W
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.