Viper Taklampa Vit Större

Viper Taklampa Vit

23-507

Ny

2 399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Viper taklampa är designad av Joakim Fihn för svenska varumärket Belid. Detta är en smäcker taklampa i metall med stilrena former och ett riktigt bra ljus! Denna moderna taklampa är tillverkad av Belid i svenska kuststaden Varberg. Här går design och utförande hand i hand och du får en taklampa i högsta kvalitet och stilren design.

Designen bygger på två skärmar i metall med vit ut- och insida. Finishen är slät och matt. Det lilla mellanrummet mellan skärmarna släpper genom ett fint ljusflöde och ger taklampan det där lilla extra! Viper är perfekt över köksbordet, den har en integrerad (inbyggd) ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Med sin ljusstyrka på hela 840 lumen får du ett bra ljus (motsvarar ca 70W halogen) och den är dimbar så att du kan justera ljusstyrkan efter eget önskemål med din väggdimmer. 

Viper taklampa blir inte bara en snygg inredningsdetalj i ditt hem, den har också utförande av högsta kvalitet och därför ger Belid dig hela 5 års garanti på lampans inbyggda ljuskälla i LED.

Specifikationer

Diameter (cm)43 cm
Höjd (cm)9 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)12 W
Ljusflöde (Lumen)840 lm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti5 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
DimbarJa
Färgtemperatur2800K

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.