Chandelier Taklampa Svart Större

Chandelier Taklampa Svart

23-502

Ny

1 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Chandelier, från Aneta Belysning, är en taklampa i svart metall med fem ljushållare på ovansidan. Placera Chandelier över matplasten och använda lampan i mitten när du behöver tända upp och låt sedan ljusen sköta stämningsbelysningen. 

Tips! Välj att komplettera din Chandelier med verklighetstrogna, batteridrivna antikljus som inte utsöndrar värme och som inte utgör någon brandrisk. Se passande förslag under "Köp Till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)55 cm
Höjd (cm)50 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Effekt (Watt)Max 35W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


*
Jens Karl-Gustaf G. - 2019/04/14*
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.