Ny Primus I Taklampa Svart/Krom Större

Primus I Taklampa Svart/Krom

23-492

Ny

1 399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Primus taklampa i metall är en mycket populär kökspendel. Denna tidlösa taklampa i metall är tillverkad av Belid i svenska kuststaden Varberg. Här går design och utförande hand i hand och du får en taklampa i högsta kvalitet och stilren design. 

Primus taklampa har hängt med länge, designen går hela vägen tillbaka till 80-talet när Jan-Eskil Eskilsson först formgav den och formerna är precis de samma än idag. Genom tiderna och olika färgtrender har många färger passerat för att hålla modellen modern och uppdaterad. 

Du hänger din Primus taklampa enkelt direkt på takkrok och får en tidlös taklampa att njuta av i många år framöver! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter43 cm
Höjd20 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 75W
Sladdlängd1,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.