Bow Taklampa Bar Vit Större

Bow Taklampa Bar Vit

23-465

Ny

3 795 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bow, från Aneta Belysning, är en stilren taklampa i modern skandinavisk design. Denna taklampa är gjord av vitlackerad metall och har den utmärkande bruna läderremmen, samt detaljer i krom som gör det lilla extra i utseendet. Passar utmärkt att placera över matgruppen!

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du sex stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)92 cm
Höjd (cm)20 cm
Djup (cm)45 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Effekt (Watt)Max 7W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
Färg på sladdVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.