Kampanj! Gong Taklampa 25cm Vit Större

Gong Taklampa 25cm Vit

23-337

Ny

Rabatten slutar om:

862 kr

inkl moms

1 149 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Gong taklampa är designad av Carl & Carl designbyrå, för välkända varumärket Belid. Detta är en klassisk takpendel i metall med en mattvit finish kombinerat med den karaktäristiska blå toppen som avger ett intressant och lekfullt intryck.

Gong hänger du enkelt direkt på takkrok och den 1,5 meter långa sladden justerar du själv efter eget önskemål. Låt gång få lysa upp över ditt köksbord eller placera några på rad över en köksö och få en stilren, svensktillverkad inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor  i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Höjd (cm)27 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 53W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.