Gloria Takkrona 50cm Grafitgrå

rating Inga omdömen
23-334

7 799 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Vackra Gloria takkrona, från Belid, är en taklampa med stomme i grafitgrå metall kombinerat med fem glaskupor i rökfärgat glas. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Gloria takkrona är inget undantag! 

Med sin eleganta design blir Gloria en riktigt lyxig inredningsdetalj i ditt hem. Placera den över ditt matbord eller låt den lysa upp över soffbordet i vardagsrummet. De rökfärgade glasen släpper genom ett vackert ljusflöde och hjälper dig att skapa en härlig atmosfär, oavsett placering. 

Gloria takkrona kan inte placeras på takkrok utan monteras genom att skruvas fast direkt i taket. De fyra armarna har varsin tunn stålvajer för extra stabilitet. Lampan har 1,8 meter lång kabel som du enkelt justerar efter eget önskemål. Glaskuporna är gjorda av munblåst glas vilket innebär att varje lampa har sin egen slutgiltiga finish och att små luftbubblor kan förekomma som del av lampans karaktär.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du fem stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
50 cm
Höjd (cm)
49 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Grå
Effekt (Watt)
5 x Max 20W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet.