Kampanj! Gloria Takkrona 50cm Grafitgrå Större

Gloria Takkrona 50cm Grafitgrå

23-334

Ny

Rabatten slutar om:

5 849 kr

inkl moms

7 799 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vackra Gloria takkrona, från Belid, är en taklampa med stomme i grafitgrå metall kombinerat med fem glaskupor i rökfärgat glas. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Gloria takkrona är inget undantag! 

Med sin eleganta design blir Gloria en riktigt lyxig inredningsdetalj i ditt hem. Placera den över ditt matbord eller låt den lysa upp över soffbordet i vardagsrummet. De rökfärgade glasen släpper genom ett vackert ljusflöde och hjälper dig att skapa en härlig atmosfär, oavsett placering. 

Gloria takkrona kan inte placeras på takkrok utan monteras genom att skruvas fast direkt i taket. De fyra armarna har varsin tunn stålvajer för extra stabilitet. Lampan har 1,8 meter lång kabel som du enkelt justerar efter eget önskemål. Glaskuporna är gjorda av munblåst glas vilket innebär att varje lampa har sin egen slutgiltiga finish och att små luftbubblor kan förekomma som del av lampans karaktär.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du fem stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)50 cm
Höjd (cm)49 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdGrå
Effekt (Watt)5 x Max 20W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
Garanti2 år
ProduktfärgGrå
FärgkategoriGrå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.