Gloria Taklampa 19cm Krom/Rök Större

Gloria Taklampa 19cm Krom/Rök

23-316

Ny

1 599 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Gloria taklampa med kupa i rökfärgat glas och upphäng i kromfärgad metall är en tidlös klassiker! Denna vackra taklampa i glas är tillverkad av Belid i svenska kuststaden Varberg. Här går design och kvalitet hand i hand och du får en taklampa i högsta kvalitet och stilren design. 

Glaskupan är gjord av munblåst glas vilket innebär att varje lampa har sin egen slutgiltiga finish och att små luftbubblor kan förekomma som del av lampans karaktär.

Denna modell av Gloria taklampa har en diameter på 19 cm vilket gör att den passar lika bra enkel över ett sidobord som i par över en köksö. Du hänger den enkelt direkt på takkrok och den 2 meter långa sladden justerar du själv efter eget önskemål och behov. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor  i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)19 cm
Höjd (cm)18 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
Färg på sladdTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE14

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.