Felix Taklampa Svart Större

Felix Taklampa Svart

23-309

Ny

2 399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Snygga och funktionella Felix taklampa, från Belid, är en taklampa gjord i metall och detaljer i plexi. Den blanka finishen avger en modern twist på en annars klassisk design. 

Denna taklampa är väldigt funktionell då den har en rullhiss gömd i takkoppen. Det innebär att du enkelt och bekvämt kan höja och sänka lampan efter eget önskemål och behov. Detta gör Felix till en perfekt taklampa att placera över ett köksbord eller över ett arbetsbord där du behöver ett riktigt bra ljus. Lampans sladd är 1,5 meter lång i fullt utdraget läge.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)43 cm
Höjd (cm)20 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 75W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.