Kampanj! Era Taklampa Silveroxid Större

Era Taklampa Silveroxid

23-307

Ny

Rabatten slutar om:

2 559 kr

inkl moms

3 199 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Era takpendel är designad av Joakim Fihn för svenska varumärket Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid. 

Era är en taklampa med modern, skandinavisk design med mjuka linjer. Denna taklampa har två skärmar varav den yttre, organiska skärmen avger en solid känsla. Denna taklampa har en diameter på 40 cm och den gör sig lika bra över köksbordet som över soffbordet, och du får en stilren inredningsdetalj i ditt hem oavsett placering! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)40 cm
Höjd (cm)21 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgSilveroxid
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.