Ellipse Taklampa 40cm Vit/Koppar Större

Ellipse Taklampa 40cm Vit/Koppar

23-304

Ny

4 099 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Moderna Ellipse taklampa är designad av Joakim Fihn, för svensktillverkande varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Ellipse taklampa är inget undantag!

Denna taklampa är tillverkad av flera lager metallskärmar i vacker, elliptisk form. Skärmarna har en mattvit finish kombinerat med den blanka kopparfärgade mittskärmen. Lampans design är stilren och modern som skapar en illusion och nästintill avger en svävade känsla! Tack vare lampans speciella konstruktion avger Ellipse ett mjukt och väl avbländat ljus. Detta gör att denna taklampa gör sig lika bra över matbordet som över soffbordet. 

Du placerar taklampan direkt på takkrok och den 2 meter långa kabeln är enkel att justera efter eget önskemål och behov. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)40 cm
Höjd (cm)22 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 60W
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
Färg på sladdVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.