Kampanj! Elisa Taklampa Svart Större

Elisa Taklampa Svart

23-298

Ny

Rabatten slutar om:

1 159 kr

inkl moms

1 449 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Elisa taklampa är designad av Joakim Fihn för varumärket Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid. 

Designen är inspirerad av en klassisk kökslampa med funktionell spiralkabel, så du enkelt och bekvämt kan höja och sänka lampan efter eget önskemål. Du placerar Elisa direkt på takkrok och spiralkabeln är 1,6 meter lång i fullt utdraget läge. Denna modell har en mattsvart finish kombinerat med detaljer i blank krom.

Elisa taklampa passar lika bra över köksbordet som över ett arbetsbord där funktionen att höja och sänka lampan kan komma väl till användning. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)43 cm
Höjd (cm)30 cm
Sladdlängd (m)1,6 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.