Boa Taklampa Större

Boa Taklampa Vit

12-327

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Boa Taklampa Vit

Beskrivning

Fina Boa taklampa, från Aneta Belysning, är en taklampa täckt av vackra vita fjädrar. Lampan avger en mjuk och mysig ljusbild och passar lika bra i barnrummet som i sovrummet.

Denna taklampa hjälper dig att skapa en härlig och varm miljö med sin charmfulla design.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter25 cm
Höjd22 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,3 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Syntetfjädrar
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdVit

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.