Kampanj! Blomster Taklampa Större

Blomster Taklampa

Ny

299 kr

inkl moms

499 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Blomster Taklampa

Beskrivning

Söta Blomster taklampa, från Aneta Belysning, är en fin taklampa med stomme av metallringar med massor av hängandes blommor av filt. Den perfekta taklampan för barnrummet eller för den som älskar blommor och lekfull design! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter30 cm
Höjd45 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd1 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Filt
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdVit

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.