Kampanj! Eclipse Taklampa 48cm Svart Större

Eclipse Taklampa 48cm Svart

23-249

Ny

Rabatten slutar om:

1 599 kr

inkl moms

1 999 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Stilrena Eclipse taklampa är designad av Joakim Fihn för svenska varumärket Belid. Detta är en taklampa med ovan- och undersida i mattsvart metall kombinerat med en härlig vit insida. Designen är enkel och stilren, utformad för att avge ett mjukt och behagligt ljusflöde. De inre vita skärmarna avbländar och reflekterar ljuset och gör att du får ett snyggt, indirekt ljussken. 

Du hänger din Eclipse taklampa direkt på takkrok och den 1,5 meter långa sladden justerar du enkelt efter eget önskemål. Denna modell på 48 cm passar bra över köksbordet eller över en köksö.

Ljuskälla i LED på 5,5W medföljer. Med sin ljusstyrka på 600 lumen motsvarar ljusstyrkan samma som ca 60 watt halogen. Ljuskällan har en färgtemperatur på 2700 kelvin, vilket är behagligt varmvitt och den är dimbar så att du själv kan justera ljusstyrkan efter eget behov. 

Specifikationer

Diameter (cm)48 cm
Höjd (cm)9 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 60W
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelG9

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.