Splendor Bar Taklampa Rökgrå

rating Inga omdömen
21-999

5 465 kr

(inkl. moms)

2019-12-03

Härliga Splendor Bar taklampa från välkända By Rydéns, är en riktigt vacker och stilren taklampa med stomme i blank, kromfärgad metall och 25 glasglober i rökfärgat glas. I varje glasglob placeras en ljuskälla vilket gör att du får en helt fantastisk ljusspridning och en taklampa utöver det vanliga! 

Placera Splendor Bar över ditt matsalsbord eller över en köksö och få en riktigt läcker och elegant inredningsdetalj i ditt hem.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du 25 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Längd/Bredd (cm)
124 cm
Djup (cm)
24 cm
Specialmått (cm)
10 cm (glas)
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
25xMax 20W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
5 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
G9