Monarque Grande Taklampa Större

Monarque Grande Taklampa

21-989

Ny

4 995 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga Monarque Grande taklampa, från By Rydéns, är en pampig och elegant takkrona som gör sig bra i hemmets alla rum. Designen är inspirerad av en klassisk kristallkrona som fått en supermodern twist!

Stommen är gjord i blank, härlig krom kombinerat med stora, täckande prismor i slipad akryl. Placera Monarque Grande över ditt matbord eller förgyll vardagsrummet med denna vackra taklampa.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du 11 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)58 cm
Höjd (cm)75 cm
Sladdlängd (m)1,2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)11xMax 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Akryl
SockelE14

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.