Drops Taklampa Svart Större

Drops Taklampa Svart

21-775

Ny

5 479 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Drops Taklampa Svart

Drops taklampa, från Globen Lighting, är en praktfull taklampa med stomme i svartlackerad metall och 15 dropformade glaskupor. Kombinationen av metall och glas blir en vacker och elegant taklampa som gör sig bra över matsalsbordet eller i vardagsrummet över soffbordet.

15 st ljuskällor i Halogen medföljer. Önskar du istället använda dig av ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter50 cm
Höjd55 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 15x10W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer (Halogen)
MaterialMetall/Glas
SockelG4
Spänning (Volt)230V/12V (Inbyggd transformator)
Färg på sladdTransparent

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.