Divine XL 12L Taklampa Större

Divine XL 12L Taklampa

21-774

Ny

11 245 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Divine XL 12L Taklampa

Vackra Divine taklampa, från välkända Globen Lighting, är en riktig blickfångare och en taklampa utöver det vanliga! Med hela tolv opalvita glaskupor hängandes i tunna kablar och detaljer i borstad mässing, skapar den ett lugn i rummet och blir en maffig och elegant inredningsdetalj i ditt hem. 

Längden på kablarna och på vilken höjd glasen hänger på varierar du själv efter eget önskemål. 

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du tolv stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter70 cm
Höjd1,40 m
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)12xMax 8W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgMässing/Vit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelG4
Spänning (Volt)230V/12V (Inbyggd transformator)
Färg på sladdVit

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.