Malou 40 cm Skira Svart Större

Malou 40 cm Skira Svart

21-743

Ny

999 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Malou 40 cm Skira Svart

Härliga takskärmen Malou, från välkända PR Home, är gjord av tunt polyestertyg. Den skira textilen släpper genom ett mysigt ljusflöde och hjälper dig att skapa en välkomnande och ombonad känsla! 

Malou hänger lika vackert över matbordet som i uterummet. Tänk på att priset endast inkluderar skärmen, komplettera med ett takupphänge med lampsladd för en komplett taklampa. Detta finner du under "Köp Till".

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter40 cm
Höjd38 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
MaterialPolyester

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.