Nexus 20 är designad av välkända, danska designbyrån Bønnelycke MDD för varumärket Design for the people. Designen personifierar den nordiska coolheten. Här berättar detaljerna historien om lampor med designmässig styrka, till exempel taklampans nästintill osynliga övergång mellan skärm och sladd och den medföljande akrylinsatsen som skapar en spännande ljusbild.

Nexus 20 är gjord i vitlackerad metall med en slät, vacker finish. Låt den sprida sitt ljus över en köksö eller placera den fritt från taket över ett sidobord.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Design for the people

Som del av danska varumärket Nordlux finns Design for the people. Här hittar du stilrena lampor i modern, dansk design med utförande i högsta kvalitet. Vad sägs som läckra badrumslampor, bordslampor och taklampor för hemmets alla rum. Konceptet är att alla ska ha råd att köpa en lyxig designlampa och här hittar du lampor för alla hem och plånböcker! I Design for the people's sortiment hittar du även utomhusbelysning som hjälper dig att skapa en vackert upplyst och inbjudande utemiljö hemma hos dig. 

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
25 cm
Sladdlängd (m)
2,5 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)