Härliga Strap, från danska Design for the people, är en välkänd serie med lampor i modern skandinavisk design. Just denna taklampa är gjord av stilren metall och har den utmärkande läderremmen som är ett signum, och som har namngett hela serien. Även till denna taklampa följer det med en rem i svart och en i brunt så du själv kan anpassa taklampans utseende efter eget önskemål. 

Strap taklampa är gjord i stålfärgad metall med en lätt borstad finish och detta är den största modellen i serien. Med en diameter på 48 cm är den riktigt maffig och gör sig utmärkt singel över ett köksbord eller i kluster tillsammans med någon av de mindre storlekarna.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Design for the people

Som del av danska varumärket Nordlux finns Design for the people. Här hittar du stilrena lampor i modern, dansk design med utförande i högsta kvalitet. Vad sägs som läckra badrumslampor, bordslampor och taklampor för hemmets alla rum. Konceptet är att alla ska ha råd att köpa en lyxig designlampa och här hittar du lampor för alla hem och plånböcker! I Design for the people's sortiment hittar du även utomhusbelysning som hjälper dig att skapa en vackert upplyst och inbjudande utemiljö hemma hos dig. 

Diameter (cm)
48 cm
Höjd (cm)
48 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Garanti
2 år
Produktfärg
Stål
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27