Buddy Pendel Azurit Större

Buddy Pendel Azurit

21-364

Ny

1 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Buddy taklampa, från välkända Belid, är en läcker taklampa gjord i opalvitt glas med blå topp i tidlös design! 

Placera Buddy över ditt köksbord, häng några stycken på rad över en köksö eller låt den belysa din hall och få en riktigt snygg belysning i ditt hem.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter18,5 cm
Höjd28 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgBlå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Blå

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.