Beatrice Taklampa Större

Beatrice Taklampa

20-685

Ny

539 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Beatrice Taklampa

Vackra Beatrice taklampa, från Scan Lamps, är en fin taklampa med amberfärgad glaskupa och detaljer i antikfärgad metall.

Placera Beatrice taklampa över ditt köksbord eller häng några på rad i en långsmal hall och låt den sprida sitt ljus i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Specifikationer

Diameter25 cm
Höjd30 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdSvart

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.