Vackra serien Khom Loy från svenska varumärket Hallbergs - Lighting of Sweden, är en serie med tre vackra taklampor med metallstomme och härlig, skir textil.

Denna modellen heter Design och finns i två storlekar varav denna är den minsta. Designen är modern, enkel och tidlös! Med sina söta knytband upptill är den lite mer exklusiv än Basic-modellen. Textilen släpper genom ett fint ljusflöde och hjälper dig att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Låt Khom Loy hänga över soffbordet i vardagsrummet eller i sovrumstaket och få en riktig blickfångare i ditt hem! 

Ljuskälla & takupphäng med sladd säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Hallbergs - Lighting of Sweden

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Diameter (cm)
40 cm
Höjd (cm)
90 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Textil
Sockel
E27