Malibu Taklampa 50cm

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
19-580-W

2 495 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 2-7 dagar

Vackra Malibu taklampa från svenska varumärket Hallbergs är en fantastiskt fin taklampa med metallstomme kombinerat med textil. Malibu finns i två färger, vit är gjord av linnetyg (100%) och naturfärgad är gjord av Jute. Textilen släpper genom ett mjukt, vackert ljussken och denna lampa är inte bara en taklampa utan blir en riktigt fin inredningsdetalj i ditt hem! 

Komplettera med en dekorativ ljuskälla i LED för ett riktigt toppresultat. Välj en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Malibu ingår i en serie och finns även i en mindre storlek.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malibu Taklampa 50cm - Välj Färg : Vit
rating 5 5 0.5
Supernöjd!
Snabb leverans
rating 5 5 0.5
Fin lampa och snabb leverans!
Superfin lampa
rating 5 5 0.5
Otroligt nöjd med lampan jag köpte! Finare i verkligheten än på bilderna.

Hallbergs - Lighting of Sweden

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Diameter (cm)
50 cm
Höjd (cm)
68 cm
Sladdlängd (m)
3 m
Färg på sladd
Guld
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Textil
Sockel
E27