Ripples Curve Takpendel Större

Ripples Curve Takpendel

18-636

Ny

649 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Ripples Curve taklpendel från välkända varumärket VITA Copenhagen kommer, med sin tidlösa design, ge ditt hem en mysig känsla av värme och harmoni. Låt dig inte luras av dess delikata och mjuka utseende - detta omfattas av ett innovativt silikonskikt som gör att denna lampskärm har en okrossbar yta.

Ripples Curve takpendel passar utmärkt att hänga upp solo över sängbordet, över ett sideboard eller i fönstret men gör sig även väldigt bra i grupp över matsalsbordet eller i ett annars mörkt hörn i exempelvis hallen.

Observera att priset endast inkluderar pendelarmatur, ljuskälla och takupphäng säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan.

Ripples Curve ingår i en serie där alla modeller är i samma material men har olika form, se även Slope och Cusp.

Se alla produkter och tillbehör från VITA Copenhagen här

Specifikationer

Diameter15 cm
Höjd20 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialSilikon/Plast
Färgkategori (Sök)Vit

Videos

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.