Round Takskärm Skira, 30cm
  • −40%
Round Takskärm Skira, 30cm

Round Takskärm Skira, 30cm

rating Inga omdömen
15-787-W

539 kr 899 kr Spara −40%

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-2 dagar

Round takskärm från välkända PR Home är en vacker takskärm i härlig textil som ger ditt hem en modern look och samtidigt en mysig och ombonad känsla.

Takskärmens tyg släpper genom ett härligt ljussken och denna lampa gör sig lika bra ensam i rummets centrum som i grupp hängandes i något av rummets hörn.  Lampan finns i tre fina färger, välj mellan svart, offwhite och vit.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan.

Observera att det inte följer med någon lampsladd, köp till en fin textilkabel under fliken "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
30 cm
Höjd (cm)
60 cm
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Textil/Metall
Sockel
E27

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.