Dun taklampa Större

Dun Taklampa liten

14-425

Ny

995 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Dun Taklampa liten

Beskrivning

Ljuvlig taklampa från välkända Aneta Belysning gjord av härliga, vita fjädrar. Denna taklampa är verkligen en riktig ögonfångare och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.

Dun taklampa släpper genom ett vackert ljusflöde och levereras med en vit textilkabel på 1,3 meter, vilket gör att du enkelt justerar taklampans höjd efter ditt eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Dun taklampa finns även i en större storlek.

Specifikationer

Diameter40 cm
Höjd30 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd1,3 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTextil/Fjädrar
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdVit

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.