Knute är en fin takskärm vädertålig plast med en rotting-liknande finish, och blir en härlig taklampa på din uteplats eller i uterummet. Välj om du vill hänga två över ett större matbord eller en över loungegruppen och skapa en riktigt mysig stämning när mörkret faller på. Taklampan kan hänga ute året om.

Priset inkluderar endast lampskärmen, komplettera med ljuskälla och en lampsladd för att få en komplett taklampa. Om du ska hänga denna taklampa utomhus behöver du en kabel som är anpassad för detta och passande förslag finner du under "Köp Till". Vi tipsar även om att välja en ljuskälla med inbyggd skymningssensor som tänds automatiskt när det blivit mörkt och släcks igen när det blir ljus, ingen strömbrytare behövs! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
30 cm
Höjd (cm)
33 cm
Djup (cm)
30 cm
Montering
E27-ring
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Brun
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Plast