Alva Outdoor Takskärm Beige 40cm Större

Alva Outdoor Takskärm Beige 40cm

21-005

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Superfin takskärm i vädertåligt tyg och stomme i galvaniserat stål som klarar alla väder. Ge din uteplats det där lilla extra! Höj mysfaktorn i din utemiljö och få samma härliga känsla inne som ute med denna fina lampskärm från välkända PR Home. 

Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se under "Köp Till".

Observera att det endast ingår lampskärm, lampsladd för utomhusbruk säljes separat och finns under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter40 cm
Höjd40 cm
MonteringE27-ring
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgBeige
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTextil/Metall
Färgkategori (Sök)Beige

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.