Ny Fenix 132cm Takfläkt Vit Motor, Valnöts Blad Större

Fenix 132cm Takfläkt Vit Motor, Valnöts Blad

24-954

Ny

4 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fenix takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Fenix är inte bara en snygg takfläkt, den är även är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (3-33W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-191 RPM). Reversibel i alla lägen. Reversibel innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. Fläkten har ingen belysning.

Höjden på fläkten är 28 cm och diametern är 132 cm.

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 30 kg. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten går att montera i snedtak med en lutning på max 20 grader.

Luftflöde: 199 m3/minut

Specifikationer

Diameter (cm)132 cm
Höjd (cm)28 cm
Effekt (Watt)3-33W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgValnöt
FärgkategoriBrun
MaterialMetall/Trä

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.