Fenix 132cm Takfläkt Vit Motor, Valnöts Blad

rating Inga omdömen
24-954

4 295 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fenix takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Fenix är inte bara en snygg takfläkt, den är även är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (3-33W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-191 RPM). Reversibel i alla lägen. Reversibel innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. Fläkten har ingen belysning.

Höjden på fläkten är 28 cm och diametern är 132 cm.

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 30 kg. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten går att montera i snedtak med en lutning på max 20 grader.

Luftflöde: 199 m3/minut

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
132 cm
Höjd (cm)
28 cm
Effekt (Watt)
3-33W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Valnöt
Färgkategori
Brun
Material
Metall/Trä

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning.