Octo 260cm Takfläkt Vit

rating Inga omdömen
24-353

7 395 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Octo takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Octo takfläkt är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (3-48W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-70 RPM). Reversibel i alla lägen. Reversibel innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Bladen är tillverkade i aluminium med en plastbit i slutet på bladet och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. 

Med dess stora utförande på hela 2,6 m i diameter passar Octo utmärkt att placera i rum med stora och öppna utrymmen. 

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 40 kg. Förslagsvis en bjälke eller regel. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten från inte sättas upp i snedtak.  

Motorn är vit, och bladen mattvita. 

Luftflöde: 373 m3/minut

Klicka här för att lämna ett omdöme

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Diameter (cm)
260 cm
Höjd (cm)
35 cm
Effekt (Watt)
3-48W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Strömbrytare
Fjärrkontroll
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit