Orion 132cm Takfläkt Brun
Orion 132cm Takfläkt Brun
Orion 132cm Takfläkt Brun
  • Orion 132cm Takfläkt Brun
  • Orion 132cm Takfläkt Brun

Orion 132cm Takfläkt Brun

rating Inga omdömen
24-019

2 195 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Orion takfläkt är en tystgående takfläkt från Texa Design. Takfläkten kommer komplett och styrs med två dragsnöre, ett för fläkten och ett för belysningen. Belysningen är avtagbar och täcklock medföljer ifall man inte vill ha den monterad.

Motorn är brun. Bladen är vändbara, bruna på ena sidan och valnöt på andra sidan.

Det går att montera takfläkten med eller utan fläktstång. Fläktstången ingår och används med fördel när den monteras i lutande tak, max 15 graders taklutning.

Komplettera takfläkten med den passande fjärrkontrollen så kan du enkelt styra takfläkten samt dimra belysningen. Fjärrkontroll och passande LED-ljuskällor finner du under fliken "Köp Till"

Belysningen består av 3st spotlights med GU10 sockel. Observera att LED-ljuskällorna behöver vara dimbara för att kunna dimras med fjärrkontrollen.

Takfläkten har 3 hastigheter med reverseringsläge. Reverseringsläge innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Fläkten har en diameter på 132 cm och en höjd på endast 21 cm utan fläktstång och belysning. Detta gör att den även passar bra i rum med låg takhöjd. Med belysning är höjden 36,5cm. Använder man sig av pendeln tillkommer 11cm på måtten.

Luftflödet är 155m3/minut.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Diameter (cm)
132 cm
Höjd (cm)
21 cm
Effekt (Watt)
3xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Strömbrytare
Dragbrytare
Garanti
2 år
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Sockel
3xGU10