• −25%

Orion Mini 105cm Takfläkt Brun

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
24-009

1 421 kr 1 895 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Orion mini takfläkt är en liten och tystgående takfläkt från Texa Design. Takfläkten kommer komplett och styrs med två dragsnöre, ett för fläkten och ett för belysningen. Belysningen är avtagbar och täcklock medföljer ifall man inte vill ha den monterad.

Motorn är brun. Bladen är vändbara, bruna på ena sidan och valnöt på andra sidan.

Det går att montera takfläkten med eller utan fläktstång. Fläktstången ingår och används med fördel när den monteras i lutande tak, max 25 graders taklutning.

Komplettera takfläkten med den passande fjärrkontrollen så kan du enkelt styra takfläkten samt dimra belysningen. Fjärrkontroll och passande LED-ljuskällor finner du under fliken "Köp Till"

Belysningen består av 3st spotlights med GU10 sockel. Observera att LED-ljuskällorna behöver vara dimbara för att kunna dimras med fjärrkontrollen.

Takfläkten har 3 hastigheter med reverseringsläge. Reverseringsläge innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Fläkten har en diameter på 105 cm och en höjd på endast 21 cm utan fläktstång och belysning. Detta gör att den även passar bra i rum med låg takhöjd. Med belysning är höjden 36,5cm. Använder man sig av pendeln tillkommer 11cm på måtten.

Luftflödet är 64m3/minut.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
105 cm
Höjd (cm)
21 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Brun
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Sockel
GU10

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning.