Fenix Takfläkt Vit Motor Större

Fenix Takfläkt Vit Motor

Ny

3 895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Fenix Takfläkt Vit Motor

Fenix takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Fenix är inte bara en snygg takfläkt, den är även är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (3-33W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-191 RPM). Reversibel i alla lägen. 

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. Luftflöde: 199 m3/minut

Denna takfläkt går bra att pendla, max 20 graders lutning. Förlängningsstänger 30 cm & 60 cm finns som tillbehör.

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 30 kg. Förslagsvis en bjälke eller regel. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten från inte sättas upp i snedtak.  

Motorn är på denna modellen är vit, bladen finns i tre fina färger, välj mellan mörk valnöt, ek, eller vit. 

Specifikationer

Diameter1,32 m
Höjd28 cm
MonteringSkruvas upp
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
MaterialMetall/Trä
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningFast Installation

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.