Orion Mini 105cm Takfläkt Vit
Orion Mini 105cm Takfläkt Vit

Orion Mini 105cm Takfläkt Vit

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
20-833

2 179 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Diameter (cm)
105 cm
Höjd (cm)
21 cm
Sockel
GU10
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej

Orion mini takfläkt är en liten och tystgående takfläkt från Texa Design. Takfläkten kommer komplett och styrs med två dragsnöre, ett för fläkten och ett för belysningen. Belysningen är avtagbar och täcklock medföljer ifall man inte vill ha den monterad.

Motorn är vit. Bladen är vändbara, vita på ena sidan och träimitation på andra sidan.

Det går att montera takfläkten med eller utan fläktstång. Fläktstången ingår och används med fördel när den monteras i lutande tak, max 25 graders taklutning.

Komplettera takfläkten med den passande fjärrkontrollen så kan du enkelt styra takfläkten samt dimra belysningen. Fjärrkontroll och passande LED-ljuskällor finner du under fliken "Köp Till"

Belysningen består av 3st spotlights med GU10 sockel. Observera att LED-ljuskällorna behöver vara dimbara för att kunna dimras med fjärrkontrollen.

Takfläkten har 3 hastigheter med reverseringsläge. Reverseringsläge innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Fläkten har en diameter på 105 cm och en höjd på endast 21 cm utan fläktstång och belysning. Detta gör att den även passar bra i rum med låg takhöjd. Med belysning är höjden 36,5cm. Använder man sig av pendeln tillkommer 11cm på måtten.

Luftflödet är 64m3/minut.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Orion Mini 105cm Takfläkt Vit
rating 5 5 0.5
Jättekrånglig att montera!\r\nMen väl ihopsatt så fungerar den perfekt.
Orion Mini 105cm Takfläkt Vit
rating 5 5 0.5
Helt enligt önskemål o snabb leverans
Orion Mini 105cm Takfläkt Vit
rating 5 5 0.5
Jag sökte på internet efter någon takfläkt som skulle vara tyst och hittade denna Orion hos Ljustema. Den är verkligen nästan helt tyst och passar även i sovrum. Nu har jag totalt 3 stycken, två Orion mini och en större Orion. När jag köpte de två första fanns inte LED GU10 Mini utan jag köpte vanliga LED GU10, men de nya mini passar bättre i lampan.\r\nLjustema har varit en bra leverantör och har varit snabba med att svara på de frågor jag har haft. Jag kan verkligen rekommendera Ljustema, speciellt om man inte är så kunnig på belysning. De svar jag har fått har visat sig korrekta. Att de dessutom levererar snabbt är ännu ett skäl till att jag köper från Ljustema.

Prishistorik

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Diameter (cm)
105 cm
Höjd (cm)
21 cm
Sockel
GU10
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej